Teollisuuselektroniikan huoltoa ja korjausta 
pääkaupunkiseudulla

Pyydä meiltä tarjous

Etsimme viat ja korjaamme kaikkia teollisuuskoneiden tai niiden osien sähköisesti toimivia ohjaus-, säätö-, mittaus- ja valvontayksiköitä sekä niiden osia. Korjaamme myös yksittäisiä piirikortteja. 

Palvelemme sinua pääsääntöisesti paikan päällä ja etsimme ja 

korjaamme koneen viat heti, jos se on mahdollista. Osien korjaus ja huolto tapahtuu toimipaikassamme, jonne voi myös tuoda tai lähettää viallisen laitteen. (Emme ota suuria koneita tai laitteita vastaan toimipaikallamme.)

Automaatio, ohjaus ja instrumentointi

Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti koneohjauksia automaation ja instrumentoinnin avulla. Me myös uudistamme ja korvaamme vanhoja ohjauksia. Hoidamme kaiken laitteiden suunnittelusta asennukseen!

Konenäkö

Konenäkö on nykyisissä prosesseissa oleellinen osa automaatiota. Pääasiassa Omronin konenäköjärjestelmiä käyttäen ratkaisemme tarkistus-, tunnistus- tai mittaustarpeita. Rakennamme myös 1D- ja 2D-viivakoodilukujärjestelmiä sekä -ohjauksia.

Turvallisuus

Työturvallisuuteen kiinnitetään nykyään entistä enemmän huomiota, joten tälläkin alalla asiakkaat voivat hyödyntää osaamistamme. Nykyisten, kehittyneiden turvalaitteiden asentaminen tai vaihtaminen tuotantokoneeseen on kannattava sijoitus. Työntekijän työturvallisuuden varmistaminen asianmukaisilla turvalaitteilla on tärkeä asia. Meiltä saat kaikki tarvittavat osat ja palvelut aina riskikartoituksesta lopputarkastukseen.

Elektroniikan suunnittelu ja ohjelmointi

Erikoistehtäviin valmistamme juuri sinun tarpeisiin räätälöidyt erikoislaitteet ja elektroniikat. Suunnittelemme kytkennät ja teemme ohjelmoinnin. Erikoisosaamisalueemme ovat PIC-, FPGA-, CPLD- ja ASIC-piirit, mutta tarvittaessa otamme haasteet vastaan muillakin ohjelmoitavilla piireillä.

Tutustu referensseihimme
Yhteydenottokuvake

Jos tarvitset tekijää teollisuuselektroniikan huolto-, suunnittelu- tai asennustöille pääkaupunkiseudun alueella, Overtech Ltd Oy Järvenpäästä hoitaa ne luotettavasti – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät täältä